Terrasse, veranda og platting i Oslo og Akershus

Ønsker du å bygge ny uteplass eller utvide den du har?
Kontakt oss

Bygge terrasse / veranda

Ønsker du å bygge veranda / terrasse og lurer på hvor du skal starte? Har du ti tommeltotter, få eller ingen kunnskaper om snekring og vet nesten ikke opp ned på en hammer?

I første omgang er det dette med planlegging, og at terrassen blir for stor eller for liten til huset – den må jo stå i stil. Nå som man ikke trenger å søke om tillatelse lenger, bygger ofte folk uten tanke for hvordan det ser ut, bare de får en stor terrasse. I henhold til byggereglene, behøver du ikke å søke om byggetillatelse hvis terrassen er mindre enn en halv meter over eksisterende terreng.

Ønsker du hjelp fra noen som kan prosjektering og bygging av terrasse, så er det oss – Vi kommer gjerne og tar en titt og måler opp!

Bygge platting

Det første man bør gjøre når man skal bygge platting er å kartlegge behovene for uteplassen. Skal den brukes som solterrasse eller skal den romme en stor spisegruppe med grillplass? Kanskje har du små barn som skal tilbringe sommerdagene med lek på plattingen? Eller kanskje du ønsker å sette inn et boblebad på plattingen?

Vedlikeholdsfrie trematerialer gjør for eksempel at du kan nyte fritid ute på terrassen, fremfor å måtte rense og olje eller beise den når finværet er der. Materialvalg henger også helt klart tett sammen med personlig smak og stil og et materiale som holder fasongen over tid er vesentlig for en varig pen terrasse.

Ved å bygge platting i naturlige trematerialer kan du forlenge terrassen med naturen rundt, enten det er i din egen bakhage eller på hytta. Trematerialer har et organisk utseende og går derfor i ett med vegetasjon, sjø og berg som flotte rammer rundt. En platting i tre kan også lett kombineres med metall og glass for et strammere eller moderne utseende.

Ønsker du hjelp fra noen som kan prosjektering og bygging av platting, så er det oss – Vi kommer gjerne og tar en titt og måler opp!

Nybygg . Tilbygg . Rehabilitering . Service Ønsker du befaring eller pristilbud?

Hva kan vi gjøre for deg? De dyktige ansatte i Bygg & Tømrerteam står klare til å hjelpe deg med alt fra å lage ny platting til å bygge ett helt nytt hus.

Kontakt oss