Baderom og våtrom i Oslo og Akershus

Vi bygger nye bad og våtrom, og rehabiliterer eldre bad.
Kontakt oss

Baderom og våtrom

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på baderom og våtrom, alt fra utskifting av utstyr til totalrenovering/bygging av komplette bad. I sistnevnte tilfeller kan vi påta oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer alle håndverkere som involveres i en slik prosess. Det vil spare deg for masse tid, samt sikre en optimal fremdrift uten unødig stans under veis. Og vi kan stå som garantist for at hele leveransen er i tråd med et stadig mer omfattende og komplisert regelverk for å sikre offentlig godkjenning av sluttleveransen.

Trygg leveranse

Ikke minst vil vi sikre at kvaliteten på alle ledd i leveransen blir som forventet og at du ikke får uventede overraskelser i etterkant. Da er det trygt å vite at man har benyttet en solid og velrenommert bedrift til å utføre jobben og som også er der den dagen det eventuelt skulle skje noe uforutsett. Så slipper man i alle fall å bekymre seg for det i de nærmeste årene.

Nybygg . Tilbygg . Rehabilitering . Service Ønsker du befaring eller pristilbud?

Hva kan vi gjøre for deg? De dyktige ansatte i Bygg & Tømrerteam står klare til å hjelpe deg med alt fra å lage ny platting til å bygge ett helt nytt hus.

Kontakt oss